Timisoreni, pregatiti caloriferele pentru iarna!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.09.2014 14:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - In vederea pregatirii sezonului de incalzire 2014-2015, Colterm anunta ca incepand cu data de 17 septembrie 2014 se vor efectua probele la rece, pentru ca in functie de temperaturile exterioare, incepand cu data de 1 octombrie, sa se poata furniza incalzire.
Probele de presiune la rece se vor realiza etapizat, in diferite zone ale oraşului, in funcţie de finalizarea lucrarilor pregatitoare pentru sezonul de incalzire 2014-2015.

Asociatiile de proprietari si ceilalti utilizatori sunt rugaţi sa deschida vanele de bransament, iar locatarii care lucreaza la instalatiile interioare si au golit apa din instalatii sa-si finalizeze lucrarile si sa permita incarcarea acestora in conditii de siguranta, atat pentru ei, cat si pentru vecini, si sa nu mai efectueze lucrari care sa necesite descarcarea lor.

De asemenea, consumatorii sunt rugaţi sa anunţe dispeceratul Colterm (tel. 0256.494.133) eventualele probleme aparute la contoarele de energie termica (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a se putea interveni operativ in soluţionarea lor, inaintea inceperii sezonului de incalzire. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.