Timisorenii pot afla ultimele tehnologii in constructii la Las Vegas

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.01.2014 14:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Data fiind importanta strategica a dezvoltarii relatiilor comerciale cu SUA, precum si vizitele la CCIAT a unor oficiali americani, care au demonstrat interesul oamenilor de afaceri din SUA pentru Vestul Romaniei, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza, in perioada 2 - 9 martie 2014, o misiune economica in Statele Unite ale Americii.

Obiectivele principale ale acestei actiuni vizeaza vizitarea expozitiei internationale de echipamente in constructii CONEXPO-CON/AGG, in Las Vegas, 4 – 8 martie 2014 si intalniri cu reprezentantii Consulatului General al Romaniei la Los Angeles.

Organizata o data la trei ani, CONEXPO-CON/AGG prezinta ultimele noutati de echipamente, produse, servicii si tehnologii din domeniul constructiilor.

Costurile de participare includ transportul cu avionul, cazarea, transfer aeroport- hotel–aeroport si asistenta profesionala.
Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0256 - 490771/2,cnitu@cciat.ro, Catalina Culda – consultant cameral.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.