Timisorenii pot alege de Revelion balul printului Orlovski

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.11.2012 12:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Opera Naţională Română din Timişoara a pus în vânzare biletele pentru spectacolul extraordinat cu opereta "Liliacul", de Johann Strauss, din 31 decembrie 2012. 

Opera Naţională Română din Timişoara a pus în vânzare biletele pentru ultima reprezentaţie a anului 2012: spectacolul cu opereta “Liliacul”, de Johann Strauss, din seara de Revelion.
Tradiţie cu ardoare cultivată a Timişoarei, spectacolul extraordinar al serii de 31 decembrie se joacă întotdeauna cu sala arhiplină, căci sute de spectatori aleg să salute Noul An la balul prinţului Orlovski.
Tariful maximal al biletelor este, la fel ca în stagiunile trecute, 70 de lei. Agenţia de bilete a Operei din Timişoara este deschisă zilnic între orele 10-13 şi 17-19, inclusiv sâmbăta şi duminica.
Cu un libret de Karl Haffner şi Richard Genée, după nuvela “Le Reveillon” de Henri Melhac şi Ludovic Halévy, „Liliacul”, capodopera lui Johann Strauss, a avut premiera absolută la Viena, pe data de 5 aprilie 1874.
Actuala producţie a Operei Naţionale Române din Timişoara propune o viziune plină de farmec a operetei straussiene, în care Mario de Carlo (Italia) semnează regia, decorurile şi costumele spectacolului, iar coregrafia, întodeauna aplaudată entuziast de public, este realizată de Carmen Cojocaru.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.