Timisorenii pot inspecta video canalizarea la Ziua Serviciilor Publice

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.09.2016 13:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria Municipiului Timisoara organizeaza sambata, 1 octombrie 2016, in Piata Unirii, intre orele 10.00 – 14.00, cea de a treia editie a Zilei Serviciilor Publice.

Ziua Serviciilor Publice a fost gandita de Natiunile Unite ca o ampla desfasurare de forte, la care participa institutiile de insemnatate publica.
Asadar, sambata, peste 20 de institutii din Timisoara va asteapta cu standuri, utilaje, prezentari si demonstratii. La manifestare vor participa oficialitati ale orasului, alaturi de invitatul special, care se alatura fiecarei editii a Zilei Serviciilor Publice, fostul primar al orasului München, Hep Monatzeder.
Ziua Serviciilor Publice va mai oferi vizitatorilor diferite spectacole si multe surprize. Copiii vor avea parte de numeroase activitati la standurile institutiilor participante, mini concursuri, demonstratii, oferirea de materiale promotionale.

Program:

10.00 Orchestra Timisoara Big Band
11.00 Discursuri oficialitati, vizitarea standurilor de catre delegatia oficiala
11.45 „Ursul pacalit de vulpe” – Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin
13.00 Concert Alexandra Mitroi

Institutiile care vor  participa la eveniment sunt: Primaria Municipiului Timisoara, S.C. Horticultura S.A, Aquatim S.A., S.C. Retim Ecologic Service S.A., Colterm S.A, S.C. Drumuri Municipale S.A., Regia Autonoma de Transport Timisoara, S.C. Piete S.A, Directia Politia Locala Timisoara, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Directia de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara, Serviciul de Ambulanta al Judetului Timis, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Administratia Bazinala de Apa Banat, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Timis, Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergerly Timisoara.

Compania Aquatim SA va invita la standul propriu, situat in fata Liceului Lenau, pentru a afla noutati despre companie si proiectele in desfasurare, pentru a sta de vorba cu reprezentantii companiei, dar si pentru a fi parte a experimentelor mult asteptate, an de an, de catre vizitatori, desfasurate in gura de canal, cu robotul special pe care il vom aduce la fata locului.
Robotul destinat inspectiei video a canalizarii poate fi comandat de la distanta si transmite in timp real, in sistem de televiziune cu circuit inchis, imagini si date din tronsonul de canalizare inspectat.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.