Timisorenii pot obtine o vacanta la jumatate de pret

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.02.2014 14:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Cel mai mare targ de turism din vestul ţarii se va desfaşura anul acesta la Timişoara, in perioada 21 – 23 martie, la Centrul Regional de Afaceri.
Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din Romania organizeaza Targul de Turism “Vacanţa”, la care vor participa peste 15 agenţii de turism din Timişoara şi din ţara, care ofera mari reduceri de preţ pentru pachetele de vacanţa cumparate pe durata targului.

Ca sa vina in sprijinul celor care au inceput sa-şi faca planuri pentru vacanţa ideala in 2014, organizatorii targului propun un concept inedit pentru vizitatori.
Astfel, vizitatorii vor fi intampinaţi cu produse tradiţionale din zonele pe care agenţiile prezente le recomanda ca destinaţii pentru concediile din 2014, vor fi invitaţi la degustari şi la activitaţi interactive care sa simplifice alegerea pachetului de vacanţa, dar şi sa urmareasca prezentari pentru destinaţiile la munte, la mare, in Romania şi in strainatate.
In acelaşi timp, vor fi organizate momente artistice, cu specificul tradiţional al destinaţiilor de vacanţa.

La Targul de Turism “Vacanţa”, vizitatorii vor putea beneficia de reduceri pana la 50 la suta pentru pachetele de vacanţa şi vor afla informaţii despre cele mai bune oferte disponibile in 2014.
Cel mai interesant moment al targului va fi tombola cu premii in valoare de 7.000 de euro.
Participanţii vor putea caştiga excursii in ţara şi in strainatate, servicii de vacanţa sau vouchere de reduceri.
 Accesul la Targul de Turism Vacanţa va fi gratuit.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.