Timisul e frate cu...Egipt, Nigeria, Pakistan, Bangladesh si Tunisia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.10.2012 08:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au depistat, în ultimele 24 de ore, şapte grupuri de migranţi(VIDEO), formate din douazeci persoane, care încercau să intre ilegal în România din Serbia.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat şi reţinut, în decursul ultimelor 24 de ore, în zona de competenţă, în cadrul unor misiuni specifice desfasurate la frontiera cu Serbia, şapte grupuri de migranţi, formate din douazeci de persoane de sex masculin.
În cele şapte cazuri s-a stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni din Egipt, Nigeria, Pakistan, Bangladesh şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani.
În această săptămână, poliţiştii de frontieră timşeni au depistat 67 de migranti, 57 dintre acestia fiind retinuti dupa ce au trecut fraudulos frontiera din Serbia in Romania, iar alti 10 au fost depistati in timp ce intentionau sa iasa ilegal din Romania spre Ungaria.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.