Tineri inovatori din 7 tari europene interactioneaza la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.09.2014 17:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş organizeaza, in data de 18 septembrie 2014, cu incepere de la ora 9.30, conferinţa de incheiere a proiectului „NO-BLE IDEAS”, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul. Eroilor de la Tisa, nr. 22 - Sala Europa.

Proiectul “Young InNOvators Network for SustainaBLE Ideas in the Agro-Food Sector”  (Reţeaua tinerilor inovatori pentru idei sustenabile in sectorul agro-alimentar) este finantat de Uniunea Europeana prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Sud-Estul Europei.
Proiectul, demarat in octombrie 2012, are ca scop promovarea si sustinerea tinerilor inovatori prin idei aplicabile in domeniul agro-alimentar, ajutandu-i sa se dezvolte si prezenta, dar si de a accesa oportunitati de finantare/colaborare pentru intrarea pe piata in domeniu.
Dupa 2 ani de implementare, prin activitati si initiative dezvoltate, conferinta finala este o ocazie unica de prezentare a rezultatelor direct cuantificabile, dar si de ascultare a marturiilor „live” ale actorilor implicati, prin intermediul transmisiilor live si interactiunii cu cele 7 tari partenere: Italia, Slovenia, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Albania si Romania.
Conferinta este structurata pe 4 sesiuni şi se asigura traducerea lucrarilor conferinţei in limba romana.
Participantii la eveniment vor beneficia de distinsa prezenta si implicare a partenerilor de proiect din cele 7 tari din Sud Estul Europei, dar si a unor experti la nivel european: Steven HALLIGAN, manager de proiect, SEE JTS, Christian WEINBERGER, Consilier - Senior Advisor Antreprenoriat & Politica IMM-uri, Direcţia Generala Entreprise, Comisia Europeana, Cristian GAINA, CMC -  Preşedinte CA – GBC Holding ( Gapa Business Consultancy Holding), Octavian Culda- Director CIT-COMPETECH, CCIA Timiş.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.