Tineri prinsi cu pistol, cartuse si cannabis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.07.2014 16:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera au descoperit intr-o masina in care se aflau mai multi tineri din municipiul Craiova, un pistol marca ROHM RC CL 315K, 36 de cartuse fara documente de provenienta si o tigareta de 1,2 grame de grame de cannabis.
In seara zilei de 10.07.2014, ora 23.30, politistii de frontiera din cadrul Biroului de Combatere a Infractionalitatii Transfrontaliere si Migratiei Ilegale al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Mehedinti au oprit in trafic, pentru control, un autoturism marca MG, inmatriculat in Italia,  despre care aveau informatii ca in el se afla un grup de tineri suspecti ca detin o arma si munitia aferenta, fara documente de proveninta.
In urma legitimarii celor in cauza s-a stabilit ca este vorba de cinci tineri domiciliati pe raza municipiul Craiova, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani.
La controlul amanuntit efectuat asupra autoturismului si a bunurilor detinute au fost descoperite, ascunse in scaunul autoturismului, un pistol marca ROHM RC CL 315K de provenienta germana, 36 de cartuse si o tigareta de 1,2 grame, confectionata artizanal, ce continea o substanta vegetala susceptibila a fi cannabis.
Soferul masinii, M. Florin, in varsta de 26 de ani, a declarat ca arma si munitia ii apartin pasagerului din dreapta, V. Alin, care a spus ca nu detine documente pentru ele.
De asemenea, soferul a declarat ca a cumparat tigareta confectionata  artizanal ce contine cannabis de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste, din Craiova, pentru consum propriu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.