Tinerii din Timisoara pot ajunge lideri Award

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 29.10.2013 19:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Clubul Sportiv de Cricket Timis, in asociere cu Junior Chambers International Timisoara, va lansa programul The Duke of Edinburgh's International Award in Timisoara, in data de 31 octombrie 2013, de la ora 16 pana la ora 18.
Masa rotunda se va tine la Sala Revolutiei a Consiliului Judetean Timis.
The Duke of Edinburgh’s International Award este unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personala adresat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14 - 24 ani, aducand impreuna experienţe valoroase şi abilitaţi de viaţa in scopul formarii unor cetaţeni activi şi pregatiţi pentru o viaţa independenta.
Programul este recunoscut la nivel internaţional de catre familia regala britanica şi este implementat in peste 140 de ţari şi teritorii.
Organizatorii işi propun sa creeze o reţea judeţeana de susţinatori ai The Duke of Edinburgh’s International Award care vor facilita accesul la program tinerilor din judetul Timis.
De asemenea, masa rotunda constituie precedentul cursului de formare de lideri Award organizat de catre Clubul Sportiv de Cricket Timiş şi Junior Chamber International (JCI) Timisoara ce va fi sustinut de catre o echipa naţionala de formatori Award, in limba romana, in cursul zilei de sambata, 2 noiembrie 2013, in incinta Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (Str. J. H. Pestalozzi, nr. 16, Timişoara), sala P02, intre orele 9 - 17.
Invitatia de participare la curs este adresata tuturor celor care doresc sa devina lideri Award in cadrul programului, precum profesori din licee sau universitati, membrii ai organizatiilor neguvernamentale sau orice persoana care crede ca poate sa impartaseasca din experienta sa tinerilor participanti in program.
Pentru inscrieri la cursul de lideri Award, intrebari sau detalii suplimentare, se poate contacta prin email la adresa ruxandra.florescu@dofe.ro, rajeshmisca@crickettimis.com sau valentin.pop@jcitimisoara.ro ori telefonic la unul din numerele 0760.650.398, 0736.388.169 sau 0726.215.685.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.