Tinerii fata in fata cu antreprenorii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.01.2013 11:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - 75 de tineri vor sta fata in fata cu antreprenori de succes in cadrul conferintei "Antreprenoriat 101" organizata de Grupul Informal de Initiativa ALTFEL la Timisoara.
Conferinţa „Antreprenoriat 101” va avea loc în data de 1 Februarie 2013, începând cu ora 11, în sala de conferinţă a Hotelului Angellis (strada Divizia 9 Cavalerie, vizavi de Centrul Comercial Euro).
În cadrul evenimentului, tinerii participanţi vor avea ocazia să fie faţă în faţă cu antreprenori de succes, care le vor împărtăşi din experienţa lor. Conceptul „Antreprenoriat 101″ este de introducere în domeniu, de a privi antreprenoriatul ca o soluţie la combaterea şomajului în rândul tinerilor.
Ne dorim ca tinerii prezenţi să prindă gustul antreprenoriatului şi să se lase inspiraţi de poveştile de succes ale antreprenorilor. Invitaţii vor vorbi despre motivaţie şi inovaţie în antreprenoriat, mecanisme de sprijin ale tinerilor antreprenori, despre antreprenoriat social şi cum ajută acesta la rezolvarea problemelor comunităţii.
Invitaţii din cadrul conferinţei sunt: Razvan Ogîrcin, Managing Partner AIMS România; Florentin Banu, Fondator Joe I.B.C., Banu Sport, Banu Construct; Cristian Oneţiu, Co-fondator Life Care; Paul Brad, Fondator Proactive Communication; Adela Cristea, Managing Partner Ascent Group; Despina Iancu, NESsT România; Liliana Cişmariu, Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany.
„Antreprenoriat 101” este a treia activitate a proiectului „Tânăr, rebel şi cu carieră”. Proiectul a fost creat în contextul în care foarte mulţi tineri sunt indecişi cu privire la cariera pe care şi-o doresc, iar şomajul în rândul tinerilor din România este în continuă creştere. Grupul Informal de Iniţiativă ALTFEL, îşi doreşte ca prin acest proiect să ajute tinerii implicati să îşi descopere identitatea şi să îi ghideze din punct de vedere profesional.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.