Tinerii voteaza, tinerii conteaza?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.03.2014 17:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Tineretului din Romania (CTR), in parteneriat cu Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis, desfasoara evenimentul regional (regiunea Vest) in cadrul Campaniei Nationale de Informare si Constientizare „Tinerii voteaza – Tinerii conteaza” sau League of Young Voters Romania.
Evenimentul va avea loc in zilele de 20-21.03.2014 in orasul Timisoara.
Pe parcursul celor doua zile sunt asteptati reprezentanti ai mass media, ai institutiilor locale/regionale, reprezentanti ai ONG-urilor locale si in special tineri, pentru a participa lansarea evenimentului regional, care va avea loc in data de 20 martie 2014 la Primaria Municipiului Timişoara (sala de consiliu), incepand cu ora 12.
Seminarul regional de informare pentru tineri va avea loc in data de 20.03.2014 la Casa Tineretului, incepand cu ora 14.
Evenimentul public de informare va consta intr-un cort/stand ce va fi amplasat pe strada Maraşeşti pe parcursul zilei de 21.03.2014, incepand cu ora 11.
Scopul campaniei este de a stimula participarea activa a tinerilor la viata democratica europeana si nationala, in special prin incurajarea participarii acestora la alegerile pentru Parlamentul European, in calitate de cetateni corect informati si responsabili.
Campania are un caracter nepartizan, asigurand reprezentarea echitabila a tuturor partilor.

In perioada 18 martie – 11 aprilie 2014, in cadrul campaniei sunt implementate evenimente regionale in toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale Romaniei, respectiv in oraşele Iasi, Galati, Cluj, Sibiu, Timisoara, Targoviste, Craiova, Bucuresti, incluzand activitati de informare si constientizare asupra importantei participarii la viata civica, in general, si a participarii la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai 2014, in particular.
Campania este realizata cu sprijinul Autoritatii Electorale Permanente – AEP si al Biroului de Informare al Parlamentului European in Romania - BIPERO.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.