Titu Bojin a incalcat legea cand a scapat de vicepresedintele CJT...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.02.2015 17:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

”Dupa noua luni de zile, revenirea mea pe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a fost decisa de catre Tribunalul Timiş.
Astazi am primit comunicarea oficiala a deciziei care spune foarte clar doua lucruri extrem de importante: caştigarea primului proces, dar şi suspendarea efectelor hotararilor Consiliului Judeţean pana la soluţionarea definitiva a cazului la Curtea de Apel, care este executorie.
Cu alte cuvinte, avand in vedere ilegalitatea şi abuzul eliberarii mele din funcţie pe data de 06 iunie 2014,  imi reiau locul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş incepand de astazi, luni 23 februarie 2015, odata cu depunerea la registratura Consiliului a solicitarii in acest sens.
Revenirea mea pe poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, deşi nu a fost un scop in sine, ma bucura pentru ca imi ofera ocazia sa-mi duc pana la capat proiectele incepute şi sa salvez ce se mai poate salva din cele lasate de izbelişte de executivul consiliului. Mai mult, aceasta decizie imi arata ca motivarea admiterii acţiunii mele in instanţa s-a facut pe fond şi nu pe forma, adica pe paşii procedurali savarşiţi de PSD in graba, cu incalcarea multipla a legii şi regulamentelor  in vigoare.
Decizia instanţei este una normala, in acord cu principiile democratice şi ale statului de drept, principii pe care PSD, la toate nivelurile, le ignora in fiecare zi.
Deşi electoratul a aratat in noiembrie 2014 ca nu mai tolereaza incalcarea legii şi feudalizarea Romaniei, imi permit sa le atrag şi eu atenţia colegilor din PSD asupra faptului ca ar trebui sa acorde mai multa atenţie la abordarea actului administrativ, care trebuie facut in concordanţa cu legea şi procedurile in vigoare”.

MARIAN-CONSTANTIN VASILE    
CO-LIDER AL CONSILIERILOR JUDEŢENI PNL TIMIŞ

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.