Titu Bojin, cu traista milogului pe la Bucuresti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.09.2014 14:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a fost la Bucuresti, pe 2 septembrie, unde a avut intrevederi cu autoritatile centrale.

Temele cu care a plecat de acasa, cel puţin declarativ, au fost cele 4 descarcari de pe autostrada (la Sanandrei, Recas, Sanovita si Bethausen) si finantarile prin Programul National de Dezvoltare Locala, aprobat prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 28 din 2013.

Ajuns la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, preşedintele CJT a discutat despre cele 131 de proiecte de drumuri aprobate pentru judetul Timis.
La care s-au adaugat şi doua proiecte noi, la Nadrag si Fardea, fiecare in valoare totala de circa 1 milion de euro, zice presedintele CJT.

Tema intalnirii de la Ministerul Transporturilor a constituit-o realizarea celor patru 4 descarcari de pe autostrada, la Sanandrei, Recas, Sanovita si Bethausen.
Şi a rezolvat-o: „Urmeaza ca Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara sa se ocupe in mod direct de acest proiect. Tot la Bucuresti am discutat si despre faptul ca CJ Timis trebuie sa transmita hotararea privind preluarea Spitalului CFR din Timisoara, astfel incat aceasta unitate sa treaca in subordinea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara”, a subliniat Titu Bojin.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.