Titu Bojin, fost instructor P.C.R. pe Remetea Mare si Recas

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.04.2013 20:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cherlea Simion: Titu Bojin, fost instructor P.C.R. pe Remetea Mare si Recas

Vă aduc la cunoştinţă că preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost instructor (inspector) P.C.R. pe zona teritorială a comunelor Remetea Mare şi Recaş şi satelor aparţinătoare acestor comune.
Lunar, participa la şedinţele de analiză ce se ţineau la (alt comunist înfocat, doctorul veterinar Munteanu) dispensarul veterinar Recaş.
Aici eram trambalaţi toate cadrele medii şi cu pregătire superioară (tehnicieni, medici, ingineri), unde acest zbir comunist, chipurile pe motiv că nu realizam producţia de lapte, sporul în greutate (la tineretul porcin şi ovin), procentul de mortalitate, avorturi, etc. eram făcuţi praf şi pulbere, chiar ameninţaţi cu penalul de către greul Titu Bojin!
Cum dracu a ieşit ăsta câştigător nu pot pricepe. Cred că a câştigat prin cine ştie ce mişmaşuri, dar şi (ca în sport) slaba participare la vot a timişorenilor.
Poate şi necunoaşterea hramului acestuia a fost un atu, dar oare nici Titu Bojin nu şi l-a cunoscut, de nu i-a crăpat obrazul să candideze la o asemenea funcţie, când(se) ştia (el) cine este?
Sper că acum măcar Dumnezeu care le ştie pe toate să-i TAIE şansa de a ajunge mahăr pe sufletele Eroilor Revoluţiei anticomunis(iste)mului mafiot.

Cherlea Simion (ex-specialist în probleme de zootehnie şi veterinare, cu producţie şi selecţie a animalelor şi combaterea sterilităţii)

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.