Titu Bojin si-a inceput mandatul inchiriind spatii la Bastion. Si-l termina tot asa!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 14.04.2016 17:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judetean Timis a fost convocat in sedinta ordinara in data de 20 aprilie 2016, ora 10, in Sala Consiliului din Palatul Administrativ situat in Timisoara, B-dul Revolutiei din 1989, nr. 17
Ordinea de zi cuprinde:
1.Proiect de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean si completarea componentei unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.
2.Proiect de hotarare privind aprobarea bugetului rectificat al Judetului Timis pe anul 2016.
3.Proiect de hotarare privind aprobarea inchirierii unui spatiu din imobilul Bastionul „Theresia”.
4.Proiect de hotarare privind aprobarea darii in folosinţa gratuita a unor spatii din Palatul Administrativ.
5.Proiect de hotarare privind aprobarea darii in administrarea Primariei Comunei Foeni a imobilului „Casa de Educatie Nationala” din Foeni.
6.Proiect de hotarare privind modificarea şi completarea anexei la Hotararea Consiliului Judeţean Timiş nr. 113/2015 privind aprobarea obiectivelor de interes judeţean la care se executa paza prin Direcţia de Prestari Servicii Timiş.
7.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
8.Proiect de hotarare privind modificarea Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
9.Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a indicatorilor tehnico-economici aferenti Documentatiei de Avizare pentru lucrari de interventii pentru lucrarea “Pod pe DJ 572 la km 77+150 peste raul Timis, la Hitias.
10.Proiect de hotarare privind constatarea incetarii Contractului de inchiriere nr. 5102/30.04.2014 incheiat de catre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis cu Societatea Powertek Equipment S.R.L.
11.Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Consiliul Judetean Timis.
12.Proiect de hotarare privind actualizarea Buletinului informativ privind informatiile de interes public.
13.Proiect de hotarare privind aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pentru anul 2016 al Societatii Aviatia Utilitara Timisoara S.A.
14.Proiect de hotarare privind instituirea distincţiei „Diploma de Excelenţa in Afaceri”.
15.Proiect de hotarare privind aprobarea incheierii unui Acord de Colaborare intre Judetul Timis prin Consiliul Judetean Timis si Asociatia Centrul pentru Politici Publice (CENPO) Cluj Napoca.
16.Proiect de hotarare privind conferirea post mortem a titlului de “Cetatean de Onoare al Judetului Timis” inventatorului roman Traian Vuia.
17.Proiect de hotarare privind achizitionarea de servicii juridice in vederea reprezentarii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis in fata instantelor de judecata.
18.Intrebari, Interpelari.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.