Toamna se numara joburile! La cel mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.09.2015 16:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In aceasta toamna, Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, işi redeschide porţile.
Evenimentul stabileşte cadrul potrivit pentru interacţiunea dintre reprezentanţii celor mai mari companii din ţara şi profesioniştii şi studenţii aflaţi in cautarea unui job.
Targul Angajatori de TOP va fi prezent in acest an prin 3 ediţii.
Evenimentele din aceasta toamna vor avea loc la Timişoara, in perioada 16-17 octombrie (Centrul Regional de Afaceri),  Bucureşti, intre  23-24 octombrie (Sala Palatului) şi Angajatori de TOP Virtual, intre 2-9 noiembrie, pe www.hipo.ro.
 
In urma analizei CV-urilor celor care au participat la editiile anterioare Angajatori de TOP a reiesit ca profilul vizitatorilor este unul divers, candidatii prezenti avand cunoştiinţe in domenii de activitate variate, de la IT, inginerie, pana la financiar-bancar, marketing, administrativ, HR, juridic.
In privinta nivelului de experienta, 20% dintre cei prezenţi se incadrau in categoria entry-level, cu mai puţin 1 an experienţa, 31% erau candidaţi middle-level, intre 1-5 ani, iar 33% ocupau poziţii senior-level, cu peste 5 ani experienţa.

Angajatori de TOP este unul din cele mai eficiente modalitaţi prin care o companie işi poate expune planurile de recrutare.
In calitate de candidat poti interactiona in mod direct cu potentialii angajatori, poţi afla care sunt joburile deschise in urmatoarea perioada, iar in calitate de companie participanta ai posibilitatea sa intalnesti candidatii potriviţi pentru acoperirea joburilor deschise.
Interactiunea cu angajatorii, diversitatea pozitiilor deschise, prestigiul companiilor participante, numarul mare de angajatori reuniti in cele doua zile ale evenimentului sunt cateva dintre motivele mentionate de candidatii prezenti la editiile precedente Angajatori de TOP.
Detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din aceasta toamna pot fi accesate la secţiunile dedicate pe www.hipo.ro, iar companiile care doresc sa participe la targ, se pot inscrie la adresa: angajatori@catalyst.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.