Top 200 mondial la limbi (moderne) pentru Universitatea de Vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.02.2014 16:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Universitatea de Vest din Timişoara s-a clasat, in 2014, in top 200 mondial cu domeniul limbi moderne.

Clasamentul a fost realizat de catre compania QS folosind date privind reputaţia academica şi rezultatele cercetarii pentru cele mai bune universitaţi din lume, pentru diferite domenii.

„Clasarea Universitaţii de Vest in acest top reprezinta inca o confirmare a inaltei calitaţi a actului educaţional şi de cercetare avansata desfaşurat la Universitatea de Vest din Timişoara. Recunoaşterea pe plan internaţional, numeroasele proiecte europene, dar si relaţiile Universitaţii de Vest cu mediul socio-economic conduc la un act educaţional recunoscut pe plan mondial”, a declarat rectorul Universitaţii de Vest din Timisoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Universitatea de Vest din Timişoara se afla foarte aproape de top 200 şi cu alte domenii, precum Fizica, Matematica şi Informatica.
Compania QS, cea care a realizat clasamentul, se numara printre liderii de pe piata globala a serviciilor educationale oferind instrumente dintre cele mai diverse universitatilor, companiilor si profesionistilor din orice domeniu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.