Topless cu candidatul la Parlament

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 02.11.2012 15:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Printre candidaţii din judeţul Timiş la alegerile parlamentare din 9 decembrie s-a strecurat şi un candidat independent pentru un loc în Camera Deputaţilor, Adrian Gociu, care va încerca să frângă inimile electorilor din Colegiul 4 Timişoara.
Până atunci, însă, trebuie să se arunce în groapa cu câinii de pază ai societăţii, adică a jurnaliştilor. Şi ca preludiu, Adrian Gociu şi-a trimis o scurtă prezentare: "Sunt nãscut în Timişoara la data de 22 martie 1985, în zodia Berbec.
Am absolvit Colegiul Naţional Constantin Diaconovici Loga, profilul Stiinţe Sociale, dupã care am urmat cursurile Facultãţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universitãţii de Vest Timişoara, anul 3 de studiu efectuându-l în ”La Coruna” Spania, cu o bursã Socrates-Erasmus.
O experienţã deosebitã atât din punct de vedere didactic cât şi din punct de vedere cultural.
Am finalizat cursurile Facultãţii de Drept şi Ştiinţe Administrative în anul 2007, iar ulterior în acelaşi an am promovat examentul de admitere în profesia de avocat în Baroul Timiş, începand activitatea în profesie de la 1 ianuarie 2008.
În anul 2010, am dobândit titlul de avocat definitiv şi am înfiinţat Cabinetul de avocat Gociu Adrian.
Am fost crescut într-o familie de creştini, care a reprezentat pentru mine un punct de sprijin, un bun exemplu şi un real ajutor în tot ceea ce mi-am propus.
Transpunând modelul am decis oportunã întemeierea unei familii proprii, fiind logodit de un an, încheierea oficialitãţilor fiind programatã pentru 2013.
Am urmat cursurile Facultãţii de Drept şi Ştiinţe Administrative şi ulterior am intrat în profesia de avocat din pasiune faţã de Ştiinţele Juridice şi din dorinţa
de a fi alãturi de oameni pentru a-i ajuta sã descurce hãţişul, deseori alambicat, al legilor şi al Justiţiei în general.
În activitatea curentã intru în contact cu oamenii, reuşind sã îi ascult pe fiecare, sã le înţeleg problemele, care transpuse corect juridic îşi gãsesc rezolvarea, fapt care îmi aduce satisfacţia sufleteascã a lucrului bine fãcut".
Aţi înţeles. Este avocat, probabil este şi creştin, încă este logodit.
I-am vizitat, cum este firesc, şi pagina de facebook. Şi am găsit o fotografie de la malul mării, când avocatul Adrian Gociu se distra cu aparatul de fotografiat pentru a surprinde sânii unor vecine de plajă. Sau mai bine zis ţâţele, ca să fie mai explicit.
Cu chestia asta m-a convins. Să ne trimită poze din parlament cu Norica Nicolai, Corina Creţu, Monica Macovei sau Elena Udrea. Sau, de ce nu, cu Victor Ponta şi Crin Antonescu...

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.