Tot mai multi PAKISTANEZi migreaza spre Europa. Dar ajung in... ROMANIA!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.03.2017 08:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga au depistat in zona de competenta doi cetateni din Pakistan, care au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In data de 28.02.2017, in jurul orei 00.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga, judetul Timis, au observat doua persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe camp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.

Imediat, politistii de frontiera au procedat la retinerea persoanelor care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera si conducerea lor la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.

In cadrul verificarilor s-a stabilit ca este vorba despre doi cetateni pakistanezi, in varsta de 30 si 34 de ani. Barbatii au declarat ca au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele doua persoane fiind preluate de lucratori din cadrul Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.