Toti banatenii se aduna la Zrenjanin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.08.2014 16:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza participarea firmelor banaţene la expoziţia „MADE IN BANAT” din cadrul Targului de Inovare, Cooperare si Anteprenoriat – INOCOOP, care se desfaşoara la Zrenjanin (Serbia), in perioada 28 – 30 august 2014, Sala Medison.
Targul se adreseaza producatorilor din toate domeniile de activitate, iar obiectivul principal este afirmarea productiei profitabile, a inovarii si cooperarii, dezvoltarea antreprenoriatului, cu prioritate a intreprindelor mici si mijlocii, cat si promovarea colaborarii interregionale si transfrontaliere.
Pana in prezent, targul s-a bucurat de prezenţa a peste  2350 de expozanţi şi a peste 28.000 de vizitatori.
Cea de-a 15-a ediţie a INOCOOP reuneşte un numar de 200 de expozanţi din ţara şi strainatate,  predominand activitatea de producţie cu peste 85%, in timp ce restul reprezinta industria de turism şi servicii.
In aceeaşi perioada, la Zdrenjanin are loc şi tradiţionalul Festival al Berii.
Manifestarile sunt organizate de Camera Economica Regionala Zrenjanin, Asociaţia Generala a Intreprinzatorilor din Zrenjanin si Centrul Turistic al Orasului Zrenjanin.
Partenerii de proiect pun la dispoziţia firmelor din regiunea transfrontaliera Romania-Serbia, cu titlu gratuit, un stand special amenajat in care acestea işi pot face cunoscute produsele / serviciile, costurile de transport, cazare şi masa fiind de asemenea suportate din bugetul proiectului.
Pe perioada expoziţiei, firmele au posibilitatea de a participa la o serie de evenimente conexe: conferinţe şi seminarii tematice, mese rotunde, prezentari de firma, parteneriate de afaceri.
Tot in cadrul expoziţiei, procedura de acordare a marcii „Made in Banat” va fi oficial asumata şi semnata de reprezentanţii partenerilor de proiect.
Proiectul Made in Banat vizeaza creşterea competitivitaţii IMM-urilor care realizeaza produse tradiţionale, specifice regiunii Banatului istoric, prin promovarea acestora sub marca „Made in Banat”.
Informatii suplimentare la tel. 0374160971, e-mail: cmirea@cciat.ro, Cosmina Mirea – manager de proiect.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.