Trafic cu probleme in Ungaria

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2013 21:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Traficul pe autostrada M1 Budapesta – Szeged se realizează pe un singur sens, în coloană de 40 km, datorită condiţiilor meteo nefavorabile.
Autorităţile române şi maghiare recomandă cetăţenilor care tranzitează judeţul Timiş să evite ieşirea din ţară în direcţia Budapesta în următoarele ore.
Conform informării telefonice făcute de Căpitănia Csongrad-Szeged, astăzi, 16.03.2013, ora 18, la Punctul de Contact Cenad, traficul pe autostrada M1 Budapesta –Szeged se desfăşoară pe un singur sens, în coloană de 40 km, datorită condiţiilor meteo nefavorabile.
Autorităţile informează toţi conducătorii auto de pe sensul de ieşire din ţară că există riscul de a rămâne blocaţi în trafic şi recomandă să se evite deplasarea spre Ungaria, dacă aceasta poate suporta amânare, până la obţinerea de noi informaţii. Ambuteiajul este pe direcţia Budapesta – România.
Pentru gestionarea eficientă a eventualelor situaţii de urgenţă provocate de blocajele în trafic, Centrul Operaţional Judeţean (COJ) a dispus informarea populaţiei cu privire la acest aspect, iar reprezentaţii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timiş au hotărât asigurarea  unui număr suficient de lucrători pe sensul de intrare în ţară, pentru a preveni creşterea timpilor de aşteptare la frontieră.
Datele de interes operativ, precum şi solicitările în situaţii de urgenţă ale cetăţenilor, vor fi transmise telefonic prin intermediul numărului unic de urgenţă 112 sau direct în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă BANAT al judeţului Timiş la numărul de telefon 0256 228 676, respectiv prin fax 0256 435 875.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.