Trafic normal pe Aeroportul International Traian Vuia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.01.2012 18:05 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Condiţiile meteo nu au afectat operaţiunile pe Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia. Traficul se desfăşoară în parametrii optimi. În aceasta după-amiază, utilajele de deszăpezire au acţionat pentru curăţarea pisteişi a suprafeţelor de mişcare si de stationare, pentru prima data in acest an.

Intervenţia a fost asigurata cu utilajele de deszăpezire care au îndepărtat stratul de zăpada de câţiva centimetri care s-a aşternut in urma ninsorii din ultimele ore. De asemenea, a fost curăţată platforma de parcare a avioanelor. Operaţiunea s-a efectuat in intervalul orar 16-17 şi nu a afectat traficul aerian pe cel mai mare aeroport regional din România.

Utilajele sunt pregătite să intervină şi în cazul în care va continua să ningă. In stocul pentru perioada de iarnă se află 10.000 de litri de lichid special pentru deszăpezire şi 5000 de kg de granule destinate combaterii poleiului.

'Obiectivul nostru principal este siguranţa pasagerilor şi a aeronavelor. Vom acţiona în permanenţă pentru a asigura condiţii de securitate maximă pentru operaţiunile care au loc pe Aeroportul Internaţional Timişoara-Traian Vuia.', spune directorul AIT Cornel Sămărtinean.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.