Trafic rutier restrictionat pe str. Stefan cel Mare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.04.2014 15:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Echipa de implementare a proiectului ”Reabilitare linie de tramvai si modernizare trame stradale pe str. Stefan cel Mare in Municipiul Timisoara – Traseu 1 -  Trosonul cuprins intre St. O. Iosif si intersectia cu str. 1 Decembrie” anunta ca, incepand cu noaptea de 28 spre 29.04.2014, se va restrictiona si traficul rutier pe str. Stefan cel Mare, pe tronsonul cuprins intre str. St. O. Iosif si str. 1 Decembrie.

Astfel, se inchid urmatoarele relatii: Str. St. O. Iosif cu str. Gloriei; Str. Stefan cel Mare cu str. Gloriei; Str. Stefan cel Mare cu str. Eroilor de la Tisa.
Se mentine relatia str. St. O. Iosif – str. Stefan cel Mare pe o banda de circulatie pe sens.
Intersectiile str. Asachi cu str. Stefan cel Mare , str. Cronicar I. Neculce cu str. Stefan cel Mare, str. Cermena cu str. Stefan cel Mare se pot realiza numai cu relatia de dreapta.

In vederea evitarii blocajelor in trafic recomandam participantilor la trafic urmatoarele trasee alternative:
#Relatia N-V  - se va putea realiza pe urmatorul traseu: de la intersectia str. Pestalozzi cu str. Stefan cel Mare  pe str. Iepurelui – str. St. O. Iosif - str. Stefan cel Mare (pe o banda de circulatie pana la intersectia cu str. 1 Decembrie) – Calea Stan Vidrighin).
#Relatia S-N – se va putea realiza pe urmatorul traseu: Calea Stan Vidrighin – str. Stefan cel Mare( pe o banda de circulatie, intre str. 1 Decembrie si str. St. O. Iosif) – str. St. O. Iosif.

Pentru asigurarea fluentei traficului pe str. Eroilor de la Tisa, pe tronsonul cuprins intre Al. F.C. Ripensia – str. Cluj, se va institui sens unic in directia  Al. F.C. Ripensia – str. Cluj.

Pe bd. Eroilor de la Tisa ramane dublu sens pe tronsonul cuprins intre str. Guttenberg – Al. F.C. Ripensia.
Relatia V-E  - se va putea realiza pe urmatorul traseu: str. Victor Babes - str. Cluj – str. Surorile Mart. Caceu – str. Podeanu – Calea Stan Vidrighin.
Relatia E-V  - se va putea realiza pe traseele:
Varianta 1 – Calea Stan Vidrighin – str. Podeanu – AL. F.C. Ripensia – Bd. Eroilor de la Tisa – str. Victor Babes
Varianta 2 – Calea Stan Vidrighin - str. Podeanu – str. Cerna – str. Guttenberg – bd. Eroilor de la Tisa – str. Victor Babes

Intreruperea circulatiei tramvaielor pe tronsonul dintre Piata Traian si Piata Banatul se va face incepand cu data de 28 aprilie.
Proiectul finantat din fonduri europene are o valoare totala de 24.695.616,44 lei (T.V.A. inclus), din care asistenta nerambursabila din partea Uniunii Europene este de 19.817.178,84 lei.
La finalizarea sa va fi reabilitata linia de tramvai prin inlocuirea integrala a infrastructurii si suprastructurii acesteia, se va  reconfigura strada prin amenajarea carosabilului (4 benzi de circulatie – cate 2 pe sens), a trotuarelor, a pistelor de ciclisti si a spatiilor verzi si se vor reglementa retelele stradale (alimentare cu apa, canalizare, retele termice, iluminat public).

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.