Traficant de droguri libanez prins la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.12.2014 11:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Un barbat de 43 de ani, de nationalitate libaneza, pe numele caruia autoritatile germane au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de politistii timiseni.

La data de 11 decembrie a.c., politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au depistat pe raza municipiului Timisoara un libanez de 43 de ani, urmarit international.

Pe numele acestuia, in luna august a.c., autoritatile din Germania au emis un mandat european de arestare, fiind banuit de comiterea infractiunii de comercializare si detinere de droguri de risc.
Pentru depistarea barbatului, politistii au beneficiat de date si informatii suplimentare, obtinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..
La momentul depistarii de catre autoritatile germane barbatul a oferit alte date de stare civila, insa politistii timiseni de investigatii criminale au reusit identificarea acestuia, cu sprijinul specialistilor criminalisti, prin compararea impresiunilor papilare in bazele de date ale politiei.

Cel in cauza va fi prezentat magistratilor Curtii de Apel Timisoara, care vor dispune masurile legale pana la predarea catre autoritatile franceze.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.