Traficant de droguri retinut

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.09.2012 09:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În urma activităţilor specifice desfăşurate în scopul combaterii traficului de droguri de mare risc, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog l-au depistat, în data de 4.09.a.c., pe T.A., de 40 de ani,din Timişoara în timp ce comercializa cinci doze de heroină.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la adresa suspectului au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor 50 grame de heroină, 20 grame de cocaină şi 5 grame cannabis. Totodată a fost ridicată şi suma de 30.130 de lei şi 2395 Euro, susceptibile a fi provenite în urma comercializării drogurilor.
Din verificări s-a stabilit că T. Adrian îşi procura drogurile din Serbia, iar pentru a le introduce în ţară se folosea de autoturismul proprietate personală, care a fost indisponibilizat de poliţişti.
Împotriva suspectului, procurorul din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism–Serviciul Teritorial Timişoara a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional, trafic şi deţinere în vederea consumului de droguri de mare risc.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.