Traficantii de... always

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.03.2013 15:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală 1.113 de kilograme de detergent şi 10.500 de bucăţi de produse igienă personală.
Produsele aparţineau unor cetăţeni din municipiul Târgu Jiu care nu aveau documente de provenienţă a mărfii şi erau destinat comercializării pe piaţa ilegală din acest oraş.
În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la regimul drepturilor de proprietate intelectuală desfăşurată în după amiaza zilei de 21.03.2013  poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Turnu Severin au oprit la un filtru organizat la intrarea în localitatea Şimian pe conducătorul unui  autoturism Volskwagen Transporter despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse contrafăcute.
La controlul autoturismului aparţinând lui B. Gabriel, care era însoţit de prietenul său, B. Ilie, cu vârste cuprinse între 32 şi 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul acestuia 119 saci detergent mărcile ARIEL, TIDE, BONUX în greutate totală de 1.113 kilograme şi 10.500 produse de igienă personală marca ALWAYS susceptibile de a fi contrafăcute şi pentru care aceştia nu aveau acte de provenienţă.
Cele două persoane au declarat că au cumpărat detergentul şi produsele de igienă din municipiul Turnu Severin cu suma de 7000 de lei cu scopul de a le comercializa ilegal în localităţi din judeţul Gorj.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.