Traficantul de la Jimbolia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.07.2013 17:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timişoara au probat activitatea infracţională a unui bărbat de 35 de ani, suspectat de săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

Cel în cauză a fost reţinut astăzi, pentru 24 de ore.
Începând cu luna aprilie a.c., poliţiştii au documentat activitatea infracţională a trei persoane, suspectate de asocierea în vederea comiterii de infracţiuni şi trafic de persoane.
La data de 8 iulie a.c., în baza unui mandat de aducere, poliţiştii s-au deplasat în localitatea Jimbolia, unde l-au identificat pe unul dintre suspecţi, un bărbat de 35 de ani, care a fost condus la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timişoara.
În fapt, începând cu anul 2012, membrii grupării infracţionale ar fi racolat mai multe persoane de pe raza judeţului Timiş, pe care le-ar fi transportat în Germania, unde le-ar fi exploatat, prin ameninţări şi violenţă, la practicarea muncilor în domeniul construcţiilor.
Până în prezent au fost identificate 12 victime ale traficului de persoane.
Bărbatul de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.