TRAGEDIE. Accident mortal la o firma de prelucrare a lemnului la Ocolul Silvic ORAVITA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.03.2017 08:40 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

 La Inspectoratul Teritorial de Munca Caraş-Severin a fost comunicat un eveniment care s-a produs in dimineaţa zilei de 28.02.2017 in parchetul forestier situat pe raza Ocolului Silvic Oraviţa, parchet exploatat de un angajator cu sediul social in judeţul Bistriţa Nasaud.

Paznicul depozitului primar, care lucra fara forme legale de angajare, a plecat cu TAF-ul spre parchet insoţit de alte patru persoane aflate pe utilaj.

Din motive necunoscute la momentul de faţa, dar care vor fi stabilite in timpul cercetarii, paznicul a pierdut controlul TAF-ului in panta, un barbat cazand pe sol, accidentandu-se grav.
Victima, de 66 de ani, a fost transportata la Spitalul Judeţean de Urgenţa Reşiţa unde a decedat in seara zilei de 28.02.2017.

La momentul de faţa nu se cunoaşte daca cele patru persoane aveau raporturi de munca cu angajatorul din Bistriţa Nasaud, verificarile fiind in curs de desfaşurare.

In cursul zilei de 01.03.2017 o echipa de inspectori de munca din cadrul Serviciului Control Relaţii de Munca şi Compartimentului Control Securitate şi Sanatate in Munca s-a deplasat la faţa locului, demarand cercetarile in scopul de a stabili imprejurarile şi cauzele care au determinat producerea acestuia, raspunderile şi masurile care se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.