Tragedie la Oravita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.10.2012 10:26 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Reşiţa - Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a fost înregistrat, astăzi, 01.10.2012, un dosar penal în care se efectuează cercetări în legătură cu răpirea a două minore, surori, soldată cu decesul uneia şi vătămarea gravă a celei de-a doua.

La locul unde a fost descoperită victima s-a deplasat o echipă formată din procuror criminalist şi poliţişti care au efectuat cercetarea la faţa locului.
Două surori, dispărute de acasă, au fost agresate de un bărbat, cea mică, de 14 ani, fiind găsită, luni, decedată, iar cealaltă, de 17 ani, grav rănită.
Mama fetelor a sesizat poliţiştii din Oraviţa, duminică, 30 septembrie, că fiicele, de 17 şi 14 ani, au dispărut.
Între Răchitova şi Brădişorul de Jos, a fost găsit un bărbat de 35 de ani, asupra căreia s-a găsit un cuţit şi avea o tăietură la o mână.
Mai târziu, la sediul poliţiei, a recunoscut că a mers cu mopedul împreună cu cele două minore pe un drum ce duce la gara din Ticvaniu Mic.
Fetiţa de 14 ani a fost găsită moartă, în timp ce sora de 17 ani a fost internată în stare gravă la Reşiţa.

***

În continuarea cercetărilor privind cauza având ca obiect răpirea a 2 minore, soldată cu decesul uneia şi vătămarea gravă a celeilalte, procurori ai Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus, la data de 01.10.2012, începerea urmăririi penale şi reţinerea inculpatului MĂRAN IANCU sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.

În cursul zilei de astăzi, 02.10.2012, urmează ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmării penale, a rezultat următoarea situaţie de fapt:

În seara zilei de 30.09.2012, în jurul orelor 2000, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra celor două surori minore, prin aplicarea unor multiple lovituri de cuţit în zona gâtului şi toracelui, leziuni care au condus la decesul victimei F.A.I. şi punerea în primejdie a părţii vătămate F.C.M.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.