Training pentru vanzarea prin telefon

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.07.2012 18:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în data de 10 iulie 2012, între orele 9.30–18.30, în Sala Protocol a sediului CCIAT din Piaţa Victoriei nr.3, etaj 1, o sesiune de training pentru dezvoltarea abilităţilor în domeniul vânzărilorcu tema Vânzarea prin telefon cu abordare personalizată a clienţilor.
În toate domeniile, dialogul modern de succes este un factor decisiv pentru reuşita în vânzări. În prezent însă, strategiile clasice de comunicare nu mai au efectul dorit, întrucât nu se comunică personalizat cu clienţii.
În cadrul acestei sesiuni de training, participanţii vor învăţa să dezvolte telefonic relaţii eficiente şi personalizate cu clienţii, vor reuşi să crească eficienţa în toate etapele dialogului de vânzare, devenind partenerul ideal de comunicare în dicuţiile telefonice cu clienţii.
Programul se bazează pe o abordare practică, orientată spre găsirea de soluţii şi instalarea de competente.
Pornind de la propriile experienţe, participanţii: vor identifica persoanele şi situaţiile în care comunică eficient sau ineficient; vor descoperi avantajele şi limitele propriului stil de comunicare; îşi vor dezvolta capacitatea de a comunica eficient cu persoane având stiluri diferite, dar cu care interacţionează în situatii concrete; vor învăţa să interpreteze şi să utilizeze limbajul non-verbal; vor învăţa tehnici de ascultare activă; vor exersa utilizarea vocii, corpului şi a spaţiului pentru a obţine maxim de impact; se vor adapta la stilurile de comunicare ale audienţei; îşi vor controla propriile emoţii şi le vor transforma în pasiune; vor învăţa să gestioneze întrebările, obiecţiile şi întreruperile.
Beneficiile obţinute sunt: Accesul la tehnici de dezvoltare personală extrem de puternice, ce dezvoltă abilităţi şi competenţe; Dezvoltarea siguranţei de sine şi a competenţei de comunicare în discuţiile telefonice pasive şi active; Posibilitatea de a depăşi limitele ş a îmbunătăţi semnificativ impactul comunicării; Ocazia de a cunoaşte un grup dinamic şi atractiv de persoane cu preocupări, valori şi aspiraţii asemănătoare.
Sesiunea de trining va fi susţinută de dipl.ec.dr. Gabriela PUSKAS, coach şi trainer certificat la nivel naţional.
Informaţii suplimentare şi înscrieri de participare la tel: 0374.160.944, fax 0374.160.959, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura Barbu – consultant cameral.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.