Transparenta de politist in regim militar la o institutie civila

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.03.2013 15:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Reprezentanţii Poliţiei Timiş aniversează în data de 22.03.2012, începând cu ora 10, la sediul Inspectoratului de Poliţie, Ziua Poliţiei Române.
În această zi de sărbătoare, Poliţia doreşte să arăte cetăţenilor că poliţia este mereu aproape de comunitate şi prin transparenţa care va fi arătată faţă de mijloace şi metode folosite în activităţile specifice se doreşte asigurarea unui climat de siguranţă şi încredere pentru toţi locuitorii judeţului.
La sediul poliţiei judeţene sunt aşteptate toate persoanele care doresc să-i viziteze, ocazie cu care vor avea posibilitatea să asiste la programul oferit de poliţişti, de la prezentarea unor elemente de tehnică din dotare (scutere, motociclete, autoturisme şi autoutilitare, armament, etc.), până la executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductori şi câinii din dotare, demonstraţii de arte marţiale de către sportivii Asociaţiei „TIMPOLICE” şi demonstraţii de luptă şi intervenţie de către luptătorii Serviciului Pentru Acţiuni Speciale al I.P.J. Timiş.
Toate persoanele care vor să asiste la aceste demonstraţii sunt aşteptate între orele 10-13, timpul alocat fiecărui grup sosit fiind împărţit astfel: 20 de minute vor fi alocate pentru vizitarea exponatelor, 10 minute demonstraţiilor cu câinii din dotare, 15 minute pentru demonstraţiile de arte marţiale, iar în alte 15 minute se vor realiza demonstraţiile Serviciului Pentru Acţiuni Speciale.
Poliţiştii Biroului Rutier vor asigura staţionarea autovehiculelor folosite de vizitatorii pe bulevardul Take Ionescu şi vor interzice circulaţia autovehiculelor pe strada Acad. Dimitrie Gusti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.