Trec migrantii, trec, nu se mai opresc...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.03.2012 15:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat patru persoane care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România şi alte patru persoane care au încercat să iasă ilegal din România pe la frontiera cu Ungaria.
*O patrulă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare a observat în zona de competenţă, în jurul orei 3, un grup de migranţi, format din patru persoane, care se deplasa pe jos, pe câmp, spre frontiera cu Ungaria. Persoanele au fost reţinute la aproximativ 200 de metri interior faţă de teritoriul maghiar.
În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba despre trei cetăţeni algerieni si un marocan cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, care intenţionau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria.
* Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga au depistat în zona de competenţă, un grup de migranţi, format din patru bărbaţi.
Persoanele depistate nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română. S-a procedat la conducerea acestora, la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, în vederea clarificării situaţiei. Din primele verificări s-a stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 33 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.