Trei zile de sport si muzica la Timland

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.10.2014 19:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Timp de trei zile, la inceput de octombrie,  Arena Aquasport (Calea Lugojului, Str. Ştrandului, Nr. 8-9 sau Calea Dorobanţilor, Nr 92A) se transforma intr-un generos loc de joaca in aer liber.

Timişorenii, şi nu numai, sunt invitaţi vineri, 3 oct., incepand cu ora 12, sambata şi duminica, 4-5 oct., incepand cu ora 10, sa se bucure impreuna de ultimele zile calde ale toamnei, sa pedaleze, sa participe la diverse activitaţi sportive, sa “se joace” şi sa asculte muzica buna.
Aflat la inceput de drum, Festivalul Timland doreşte sa construiasca un concept nou de eveniment, care sa reflecte personalitatea Timişoarei reunind, intr-un cadru “prietenos”, manifestari dintre cele mai diverse.

Timland inseamna:
a) Activitaţi sportive, jocuri, concursuri; Fotbal şi minifotbal, tenis de masa, frisbee, volei, badminton – sunt doar o parte dintre activitaţile propuse. Se vor organiza jocuri şi concursuri amuzante, dar şi demonstraţii de arte marţiale. Zborul cu balonul este, de asemenea, un punct de atracţie pentru cei care doresc sa admire Timişoara de sus.
b) Expoziţii, workshop-uri şi intalniri cu personalitati emblematice ale sportului timişorean.
c) Sunet, lumini, muzica; 22 trupe şi artişti din sfera muzicii rock, folk, pop şi house se reunesc la Timland:
Vineri, 3 octombrie: Sean Norvis, DuzzyDAS, Chriss Thell, Damaja, Mi-tzu, DarkMatteR, Dj Mario
Sambata, 4 octombrie: Iorgovan / Bread & Butter / Somesan, B-Ton, Blackjack, Mere, Flare, Era Ticalosilor, The Faceplant, Fantazia
Duminica, 5 octombrie: Tasteful Indiecency, Sonatic, Phaser, Misguided, Drum'n Flute

Timland este organizat de voluntari, iar accesul la activitaţile desfaşurate sub umbrela acestui eveniment este gratuit.
Regia Autonoma de Transport Timişoara asigura transportul gratuit studenţilor din staţiile Liceul Ion Vidu, Cluj şi Sala Olimpia – autobuzul 46.
Festivalul Timland 2014 este organizat pe baza de voluntariat de catre Timişoara Entertainment Association şi Casa de Cultura a Studenţilor din Timişoara in parteneriat cu ligile studenţeşti din Timişoara.
Programul complet al activitaţilor şi concertelor este prezentat atat pe website-ul www.timland.ro, dar şi pe pagina Facebook a evenimentului, timlandfestival.

###

In zilele de 3, 4 şi 5 octombrie cu ocazia festivalului Timland traseul autobuzului 46 va fi prelungit de la Bastion pana la Casa Tineretului şi de la Bastion pe Simion Barnuţiu, Calea Dorobanţilor, strada Turda, strada Oraştie (Palmierilor) pana la Ştrandul Tineretului de unde va ajunge la Muzeul Satului pe Aleea Padurea Verde. De la Muzeul Satului autobuzul 46 va circula pe traseul cunoscut pana la Bastion de unde va ajunge la Casa Tineretului.
Staţiile noi pe traseul prelungit vor fi la: Casa Tineretului pe strada Surorile Martir Caceu (vizavi de Profi), la sala Olimpia, BRD şi apoi la Bastion de unde autobuzul 46 işi va continua traseul spre Ştrandul Tineretului, Aleea Padurea Verde, Muzeul Satului, UMT, Gara de Est, Bastion, Casa Tineretului.
Modificarea este valabila in ziua de vineri, 3 octombrie de la ora 12.00 pana noaptea la ora 1.00, iar sambata şi duminica de la ora 10.00 pana la ora 1.00.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.