Trenul de Kikinda

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.06.2012 08:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în noapte de 25/26.06.2012, două grupuri de migranţi, formate din nouă persoane, care fie încercau să intre ilegal în România din Serbia, fie să treacă frontiera ilegal în Ungaria. 

Lucrătorii noştri din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia şi Sânnicolau Mare au depistat, în zona de competenţă, două grupuri de migranţi, formate din nouă bărbaţi.
Cinci dintre migranţi au fost depistaţi la frontiera cu Serbia, în timp ce încercau să intre ilegal în ţara noastră, iar ceilalţi patru au fost reţinuţi la graniţa cu Ungaria, la aproximativ 200 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în marginea de vest a localităţii Cenad, în vegetaţia din apropierea frontierei.
În cele şapte cazuri s-a stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni din Algeria şi Maroc, cu vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani.
O parte dintre persoane a declarat că au ajuns cu trenul până în localitatea Kikinda (Serbia), de unde şi-au continuat călătoria cu un taxi până în apropierea frontierei cu România, de unde au mers pe jos, peste câmp, până în momentul reţinerii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.