Trimis in judecata pentru santaj

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.07.2014 16:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii au finalizat cercetarile fata de un barbat de 55 de ani, care ar fi santajat mai multe persoane cu scopul de a intra in posesia locuintelor acestora.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au finalizat cercetarile intr-un dosar penal, in care un barbat de  55 de ani, membru al clanului Carpaci, este banuit de comiterea a patru fapte de santaj.
In fapt, incepand cu anul 2007,  barbatul ar fi exercitat acte de amenintare fata de patru persoane care locuiau in imobilul unde acesta detinea mai multe apartamente, in scopul de a le determina sa-si vanda locuintele, pentru ca ulterior acesta sa devina proprietarul intregului imobil.
In momentul in care barbatul s-a mutat in imobil, i-ar fi contactat pe ceilalti locatari si le-ar fi solicitat sa-i vanda apartamentele la preturi subevaluate fata de pretul pietei.
Ulterior, cand locatarii au refuzat, cel in cauza ar fi trecut la acte de intimidare a acestora, prin provocarea, in repetate randuri, de inundatii in apartamentele respective, amenintari cu acte de violenta si proferarea de expresii jignitoare.
Politistii au finalizat, 15 iulie, cercetarile in dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii de santaj, dosarul fiind inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara cu propunere de trimitere in judecata.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.