Triplex Politistus, Istenem!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.07.2012 12:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

În cursul acestei luni, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş s-au deplasat în judeţul Csongrad, Ungaria, pentru a participa la controlul comun internaţional pe linie rutieră TRIPLEX, organizat de Căpitănia Principală de Poliţie a Judeţului Csongrad. 

Alături de poliţiştii Serviciului Rutier Timiş, au mai participat şi poliţişti ai Biroului Autostrăzi Vest şi două echipaje de poliţie din Serbia. La acţiune, din partea poliţiei maghiare, au participat poliţişti de rutieră şi frontieră, dar şi lucrători din cadrul autorităţilor competente să verifice respectarea timpilor de conducere şi de odihnă, legalitatea efectuării transporturilor (similar ARR) şi achitarea taxelor de autostradă.
Pentru desfăşurarea verificărilor au fost folosite echipaje dotate cu echipament de măsurare a vitezei, precum şi echipaje dotate cu aparate radar de supraveghere a traficului de pe autostradă, dar şi a traficului urban din Szeged.
Acţiunea s-a desfăşurat concomitent în două locaţii, situate pe străzile M5(Szeged-Budapesta) şi M43(Szeged-Mako), ocazie cu care au fost aplicate mai multe sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind plătite pe loc. Printre cei amendaţi au fost şi nouă cetăţeni români pentru depăşirea limitei legale de viteză.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.