Turcii invadeaza Banatul

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.02.2012 09:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în zona de competenţă paisprezece persoane care au încercat să intre, respectiv să iasă în mod ilegal din România pe la frontiera verde.
*În dimineaţa zilei de 21.02.2012, în jurul orei 08:00, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare a observat un grup de şase persoane care se deplasa pe jos, peste câmp, spre frontiera cu Ungaria.
Cele şase persoane au fost reţinute la aproximativ 1000 de metri interior faţă de linia de frontieră. În urma cercetărilor efectuate la locul reţinerii au fost alte două persoane care făceau parte din acelaşi grup.
Toate cele opt persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor şi s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni marocani, cu vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani, trei cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse între 24 şi 31 de ani, şi un cetăţean iordanian în vârstă de 31 de ani.

*Tot ieri, în jurul orei 15:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au observat un grup de trei persoane care a trecut ilegal frontiera din Serbia în România.
Persoanele în cauză au fost reţinute şi conduse la sediul sectorului unde, din cercetările efectuate, s-a stabilit că toţi trei sunt cetăţeni turci, cu vârste curpinse între 34 şi 59 de ani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.