Turcul fals de la Cenad

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.01.2012 13:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean turc care a încercat să treacă frontiera la volanul unui autoturism, fără a avea drept de conducere.

În data de 7.01.2012, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul turc, Ishan G., în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca „Mercedes”.
Lucrătorii nostri au solicitat bărbatului pe lăngă documentele de călătorie şi prezentarea permisului auto. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului, acesta neîndeplinind condiţiile actelor originale, au fost aprofundate verificările.
În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis, aceasta declarând că şi-a cumpărat permisul din Bulgaria de la o persoană necunoscută contra sumei de 300 de euro.
În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice fără permis, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.