TVR Timisoara sta cu deontologia in fundul PSD

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 19.07.2012 13:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, acum doar medic şi membru PSD, a venit la conferinţa de presă pentru a invita bănăţenii să voteze pentru normalitate. La referendum. Normalitatea, în viziunea medicală a lui O.B., este aceea care se va instaura în Româniadupă ce se va vota împotriva lui Traian Băsescu.
În plus, fostul ministru este revoltat de campania care se duce împotriva medicilor care au operat vreme de două ore la zgârietura de pe gâtul lui Adrian Năstase şi care sunt acuzaţi pe nedrept de favorizare a infractorului. Medicul Ovidiu Brânzan şi-a adus aminte, brusc şi dintr-odată, de jurământul lui Hipocrate şi a înfierat cu mânie proletară instituţiile statului care nu-i lasă pe medici să-şi facă treaba.
Jurământ al lui Hipocrate despre care acelaşi medic nu l-a ridicat în slăvi când a fost vorba de miile de cazuri de malpraxis şi de mită din sistemul sanitar, acoperite cu înţelegere părintească de Colegiul Medicilor. Hipocrate ăsta e bun pentru cazul lui Adrian Năstase, dar când este vorba de pălmaşii de rând îl plesneşte amnezia.
Şi în timp ce susnumitul, de la Timişoara Express, încerca să clarifice unele nebuloase din rostirea lui Ovidiu Brânzan, un angajat de la TVR Timişoara se autointroduce în discuţie şi răspunde în locul politicianului PSD.
Momentul n-ar fi fost de băgat în seamă, individul fiind un simplu purtător de microfon care-şi imaginează că este şi ziarist, care-şi imaginează că colegii lui de breaslă vin la conferinţa de presă pentru a-l asculta pe el şi opiniile lui plagiate dintr-un abecedar neterminat.
Şi totuşi, pentru angajatul de la TVR Timişoara, care-şi plimbă ce i-a rămas din IQ pe la conferinţele de presă de la PNL şi PSD, a răspunde în locul politicienilor la conferinţele de presă a devenit o obişnuinţă. Nu este prima oară când îl dă mintea afară din casă. Deşi i s-a atras atenţia de mai multe ori, purtătorul de microfon de la TVR Timişoara continuă să se bălăcească în mijlocul drumului, închipuindu-şi că se află la Marea Neagră.
Şi, pe deasupra, mai este şi agresiv. Cum de ai curajul să-l înfrunţi pe marele angajat sub acoperire de la TVR Timişoara?
El nu are treabă cu deontologia profesională. De fapt, nu are treabă nici cu meseria. Are treabă doar cu banii pe care contribuabilii îl plătesc pentru a-i agresa verbal şi non-verbal pe cei care-şi mai permit, încă, să pună întrebări incomode. Cică ceilalţi, care au alte opinii, sunt prea mărunţi faţă de marele frate al nostru, al tuturor, TVR Timişoara!...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.