Uica Ianos Varga, bancomatele si America

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 15.11.2012 19:45 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Între un BRD Senior şi o promoţie dedicată pensionarilor care decid să-şi încaseze pensia într-un cont BRD, în sediul central de la Timişoara al băncii a fost invitat un client din categoria Super-Senior.
Dar, până la superseniorul de Lovrin, pensionarii care aleg până la sfârşitul lui noiembrie să-şi încaseze pensia în cont deschis la BRD se pot alege cu unul dintre cele 19 premii de câte 500 lei şi 45 de pachete de vacanţă. În promoţie, sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire - Depozitul 1000 şi contul de economii Atucont. Clienţii, spune banca, mai beneficiază de dobânzi speciale la creditele de nevoi personale şi descoperitul autorizat de cont. Depozitul 1000 este oferit seniorilor la o dobândă preferenţială, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru cele în euro, iar Atucont beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard. Totodată, seniorii mai pot avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială.
Revenind la Super-Senior, acesta a fost ales de la una dintre cele 77 de unităţi ale BRD aflate în judeţele Timiş şi Arad.
Nimeni altul decât uica Ianos Varga, venit de la Lovrin să primească un premiu de 1500 de lei. Veteran de război, uica Ianos Varga a ajuns la vârsta de 93 de ani şi, firesc, s-a arătat încântat de banii primiţi, deşi e cam greu cu pinul şi cu bancomatul. Dar îl aşteaptă mai bine de 20 de nepoţi care cu siguranţă îi pot da o mână de ajutor. La nevoie...
Cu această ocazie, uica şi-a amintit şi că a fost prin America şi, spune el, nu e aşa cum spune lumea. Nu a fost impresionat deloc de ce a văzut. Dar când ai fost în America, uică? - vine şi întrebarea. Şi uica Ianos Varga răspunde: În 46!...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.