Uite ca se intampla si INVERS!... IRAKIAN prins cand voia sa treaca ilegal FRONTIERA in... SERBIA!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.03.2017 11:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia  au depistat in zona de competenta un cetatean din Irak care a incercat sa treaca ilegal in Serbia, pe jos, pe la ”frontiera verde”.

In data de 21.03.2017, in jurul orei 01.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Jimbolia, judetul Timis, au observat o persoana de sex masculin care se deplasa pe jos, pe camp, spre frontiera cu Serbia.
Imediat, politistii de frontiera au procedat la retinerea persoanei care nu isi justifica prezenta in zona de frontiera si conducerea acesteia la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.
In cadrul verificarilor s-a stabilit ca este vorba despre un cetatean irakian, in varsta de 26 de ani, solicitant de azil in Romania, care intentiona sa treaca ilegal frontiera in Serbia.
    In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat,  tanarul urmand a fi preluat de lucratori din cadrul Serviciului pentru Imigrari Timis, in vederea dispunerii masurilor legale care se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.