Uite cu ce Dezvolta Romania tineretul liberal din Timis!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.05.2013 18:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

O delegaţie formată din 70 de reprezentanţi ai TNL Timiş a luat parte, sâmbătă, 18 mai, la Conferinţa Naţională de Alegeri a conducerii Tineretului Naţional Liberal.
TNL Timiş are, astfel, trei funcţii importante la nivel naţional.
Este vorba despre o funcţie de vicepreşedinte al TNL România, pentru Marian-Constantin Vasile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, o funcţie de vicepreşedinte în Biroul Naţional al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (COATL), pentru Dan Constantin Bara, vicepreşedinte al TNL Timiş, şi o a treia funcţie de vicepreşedinte în Biroul Naţional TNL Mediul Rural, pentru Alexandru Proteasa, preşedintele TNL Moşniţa Nouă.
Deputatul Florin Alexe a fost reales preşedinte al organizaţiei Tineretului Naţional Liberal, cu 2.493 voturi pentru, 28 împotrivă şi 70 de abţineri, din totalul de 2.591 voturi valide. În baza aceleiaşi moţiuni au fost aleşi 46 de membri ai BPN, dintre care un preşedinte executiv – Valentin Şoneriu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, un secretar general – deputatul Costel Alexe,  22 de vicepreşedinţi şi 22 de membri. Pe lângă aceştia, vor mai face parte din birou Claudia Benchescu, preşedinte CSL – membru de drept al BPN al TNL şi cei patru coordonatori ai Departamentelor TNL: TNL Rural – Cristian Ancuţa, Comisiile de specialitate – Cosmin Lefter, Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali – Răzvan Silaghi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.