Uite cu ce sunt pline puscariile din Romania...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.01.2014 10:59 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au retinut un barbat in varsta de 31 de ani, suspectat ca ar fi patruns in podul unei locuinte, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri.
La data de 09 ianuarie a.c., in jurul orei 14.30, politistii din cadrul Sectiei 2 Timisoara au retinut un barbat in varsta de 31 de ani suspectat de comiterea infractiunii de furt calificat.
In fapt, C. Mihai, din comuna Bucsani, judetul Giurgiu, ar fi patruns in podul unei locuinte situata pe strada 1 Decembrie, din Timisoara, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (electronice si bunuri gospodaresti), fiind surprins de proprietar.
Politistii au procedat la conducerea barbatului la sediul politiei, unde i-a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind predate pagubitului.
***
Politistii au depistat un barbat de 34 de ani, la scurt timp dupa comiterea unei talharii.
La data de 09 ianuarie a.c., in jurul orei 22.10, politistii Sectiei 2 Timisoara au fost sesizati, prin apel 112, despre faptul ca pe strada Tigrului a fost comisa o talharie.
Deplasandu-se la fata locului, politistii au constatat ca un barbat necunoscut i-ar fi sustras, prin smulgere, unei femei de 34 de ani, din Timisoara, telefonul mobil din mana, dupa care a fugit.
In urma investigatiilor efectuate,  politistii l-au depistat pe V. Robert, de 34 de ani, din Timisoara, suspectat de comiterea faptei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.