Ultima moda in Timisoara: Se poarta haine furate de femei...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2014 10:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii timiseni efectueaza cercetari fata de trei femei care ar fi sustras mai multe bunuri din societati comerciale, profitand de neatentia angajatilor.

La data de 11 martie a.c., in jurul orei 15.00, politistii din cadrul Sectiei 1 Timisoara au fost sesizati despre faptul ca intr-o societate comerciala situata pe strada Coriolan Brediceanu au fost retinute doua tinere care ar fi sustras mai multe bunuri din interior.
Deplasandu-se la fata locului, politistii le-au identificat pe M. G., de 15 ani, din Timisoara si R. D., de 16 ani, din comuna Gataia.
In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca tinerele, profitand de neatentia angajatilor, ar fi sustras din interiorul societatii articole vestimentare.
###
In jurul orei 15, politistii Sectiei 5 Timisoara au fost sesizati despre faptul ca intr-un supermarket din municipiu a fost retinuta o femeie care ar fi sustras mai multe bunuri.
Ajunsi la fata locului, politistii au identificat-o pe P. Isabela, de 32 ani, din Timisoara, care ar fi sustras din interiorul supermarketului produse alimentare si articole de imbracaminte si incaltaminte.
Prejudiciul in valoare de aproximativ 450 de lei a fost recuperat in totalitate, bunurile fiind predate pagubitului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.