Ultimatum cu parcarile de la centrele comerciale din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.04.2014 14:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţia Locala Timişoara a transmis notificari catre toate centrele comerciale din municipiu care au permis in perimetrul acestora activitaţi de blocare, ridicare, transport pentru autovehiculele care nu respectau regulamentele interne ale acestor centre, ca urmare a intrarii in vigoare a HCL 146/2014 privind modalitatea de parcare in centrele comerciale si reglementarea ridicarii, transportului si depozitarii unor vehicule.
Astfel, in termen de 48 de ore, centrele comerciale trebuie sa se conformeze prevederilor horararii de Consiliu Local şi sa ia masuri de deschidere a parcarilor pentru clientii acestora sau sa controleze accesul acestora prin bariere, sa instiinteze clientii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferita pentru parcarea vehiculelor clientilor, precum si sanctiunile in caz de neconformare.
In caz de neconformare a centrelor comerciale notificate se va lua masura sancţionarii contravenţionale cu amenzi intre 2.000 şi  2.500 lei.
Timişorenii care se afla in situaţia de a le fi fost blocat, ridicat sau transportat autovehiculul din astfel de parcari sa apeleze la Poliţia Locala Timişoara, respectiv la numarul de telefon 0256.968.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.