Un ANGAJAT de la FISCUL din TIMISOARA a cerut o MITA de 60.000 de EURO!... A primit 2.000 euro şi 20.000 lei!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.03.2018 19:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatei BADICEL AURORA, inspector superior in cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (A.J.F.P.) Timişoara, sub aspectul savarşirii infracţiunii de trafic de influenţa in forma continuata.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au reţinut urmatoarea stare de fapt:

In cursul lunii decembrie 2015, inculpata Badicel Aurora a pretins in doua randuri de la o persoana (martor in cauza) suma totala de 60.000 euro, din care a primit 2.000 euro şi 20.000 lei, in schimbul influenţei pe care a afirmat ca o are asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timişoara.
In acelaşi context, inculpata Badicel Aurora a promis ca-l va determina pe acesta sa intervina pe langa magistraţii Curţii de Apel Timişoara (prin concluzii proprii şi influenţarea judecatorilor din complet) pentru ca aceştia sa dispuna trimiterea unei cauze ce-l privea pe martor spre rejudecare la o alta instanţa de judecata.
In cauza s-a dispus instituirea popririi cu privire la sumele de bani datorate cu titlu de salariu inculpatei Badicel Aurora, intr-un cuantum de 1/3 (o treime) din venitul lunar net, pana la concurenţa sumei totale de 29.000 lei.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Timiş cu propunere de a se menţine masura asiguratorie dispusa in cauza.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.