CRIMA. Un CAPORAL si-a stropit cu alcool sanitar CONCUBINA, apoi i-a dat FOC cu un spray si o bricheta!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.03.2017 09:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurori militari ai Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Timişoara au dispus in cursul zilei de 3 martie 2017, prin ordonanţa, punerea in mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului TRUŢA ŞTEFAN DANIEL (caporal — angajat intr-o unitate militara din Craiova), sub aspectul savarşirii infracţiunii de omor calificat.
In cursul zilei de 4 martie 2017, acesta urmeaza sa fie prezentat cu propunere de arestare preventiva judecatorului de drepturi şi libertaţi din cadrul Tribunalului Militar Timişoara.

In referatul cu propunere de arestare preventiva, procurorii au reţinut ca, la data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict intre inculpat şi concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray şi a unei brichete, i-a dat foc.
Victima a suferit o serie de leziuni, prezentandu-se impreuna cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţa Craiova, unde a fost internata, iar pe data de 3 martie aceasta a decedat.

Din constatarile medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieşit ca victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin acţiunea flacarii şi i-au pus in primejdie viaţa.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.