Un COMISAR SEF de la GARDA de MEDIU din vestul tarii anunta PATRONII cand si de ce vine cu CONTROLUL...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.04.2018 16:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba-Iulia au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a inculpatului BOGDAN SEVER, la data faptei comisar şef in cadrul Comisariatului Judeţean Hunedoara al Garzii de Mediu, sub aspectul savarşirii infracţiunii de folosire in orice mod de informaţii care nu sunt destinate publicitaţii in scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

In rechizitoriul intocmit, procurorii au reţinut ca, in perioada 25 februarie – 10 martie 2014, inculpatul Bogdan Sever, in calitatea menţionata mai sus, a folosit in mod direct informaţii ce nu erau destinate publicitaţii despre care a luat cunoştinţa, in mod legal, in cadrul activitaţilor de serviciu.
Concret, inculpatul a informat administratorul unei societaţi comerciale despre existenţa şi conţinutul unei reclamaţii vizand activitatea societaţii şi iminenţa unei acţiuni de control (date nedestinate publicitaţii) şi, ulterior, despre data controlului.
In urma avertizarilor primite, beneficiarul acelor informaţii a remediat deficienţele care faceau obiectul controlului, evitand astfel aplicarea unor sancţiuni contravenţionale.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Hunedoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.