Un COPAAAC cu FLOOORI si STEFAN HRUSCA la OPERA ROMANA din TIMISOARA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.04.2017 08:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Ştefan Hruşca a revenit in tara in aceasta primavara pentru un concert deosebit: cele mai indragite melodii folk din repertoriul cantautorului maramuresean se vor auzi live, in spectacolul-eveniment ce va avea loc in  24 aprilie 2017, de la ora 20, la Opera Nationala Romana din Timisoara.

”Daca va e dor de  „Un copac cu flori” sau de  „Fostele iubiri”,  dar si de rascolitoarea „Ruga pentru parintii” nu pierdeti un concert in care veti regasi fiorul serilor de alta data si farmecul refrenelor fara varsta!”, indeamna organizatorii evenimentului.

Drumul artistic al lui Stefan Hrusca a inceput in 1981, odata cu integrarea sa in cadrul Cenaclului Flacara.
Intr-un interval de doar trei ani, cuprins intre intre 1981 si 1984, Stefan Hruşca a strabatut ţara in lung si in lat si a susţinut in peste 1000 de concerte, vocea sa calda cucerind inimile romanilor din toate regiunile geografice ale Romaniei. 
Cu timbrul vocal unic, candoarea autentica a muzicii sale si aparitia de o simplitate distinsa,  Stefen Hrusca a devenit unul dintre cei mai iubiti folkisti din Romania.
Printre albumele sale de referinta se numara: „Ruga pentru parinţi” (1984), „Urare pentru indragostiţi” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), "Balade speciale"  (2007) si, desigur, foarte indragitele discuri de colinde si cantece maramuresene.

”Daca in ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Stefan Hrusca au dobandit statutul de traditie a sarbatorilor de iarna romanesti, concertele de folk sunt adevarate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma raritatii si caracterului individual”, mai subliniaza realizatorii.

Despre intalnirea cu publicul din Banat Stefan Hrusca a declarat: „Ma copleseste ca de fiecare data emotia revederii. Va astept in miez de primavara, sa ne incalzim cu cantece foarte dragi sufletului meu”...

Biletele au, in funcţie de loc, preţuri de 80 de lei şi de de 60 lei, şi s-au pus in vanzare la Agenţia Operei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.