Un om de milioane la Casa Jecza

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.12.2013 16:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fundaţia Triade işi redeschide porţile catre teatru.
Spectacolul gazduit de elegantul spaţiu al Casei Jecza, sambata, 7 decembrie, de la ora 19.00, este “Un om de milioane” de Ioan Peter.
Montare a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad, spectacolul il aduce in faţa publicului pe Ioan Peter in tripla ipostaza: autor, regizor şi actor.
Creator al unei poveşti sensibile şi surprinzatoare, inspirate de un celebru text cehovian: “Livada de vişini”.

“Exista in universul ascuns al fiecaruia dintre noi o livada plina de vişini in floare ameninţata de taiere. Paznicul livezii imaginate de mine se numeşte Pitea Pavlovici şi va invita sambata, la Triade pentru a uita de necazuri, sarcini, ambiţii importante sau alte şi alte indatoriri marunte care preschimba fiecare zi a vieţii noastre intr-o inşiruire de ceasuri marunte. Eu  ma voi strecura printre domniile voastre, incet, incet, fara sa va tulbur, şi va voi dezvalui noutaţi despre sosirea de la Paris a dulcei şi distinsei doamne,  Liubov Andreevna.“ - spune Ioan Peter.

Cu acest spectacol, teatrul aradean continua proiectul “Punte de teatru” iniţiat in luna septembrie a acestui an.
Atunci, in sala Studio a Direcţiei Judeţene pentru Cultura Timiş au fost prezentate in faţa publicului timişorean doua dintre cele mai indragite producţii ale Teatrului Clasic “Ioan Slavici”: spectacolele “Cerere in casatorie” şi “Apropo, aţi chemat pompierii?”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.